+358 46 922 4770 Enable JavaScript to view protected content.

Tietosuojakäytäntömme

Kokkola LCC Oy:n asiakas- ja yhteystietorekisteri ja henkilöstön pätevyysitedot

Rekisterin sisältö

Rekisteröitynä ovat seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite ja yritys tai organisaatio sekä tehtävänimike.

Yhteystiedot ovat yrityksemme henkilöstön käytössä käyntikorttiluetteloina ja yhteystietolistoina sekä sähköpostissa. Asiakkaan yhteystietoja ylläpidetään myös tuotannonohjausjärjestelmässä.

Henkilöstöstä keräämme tietoa heidän osaamisesta ja pätevyyksistä. Nämä liittyvät työhön. Työnhakijoiden tietoja keräämme hakijoilta itseltään, jotka päättävät sisällöstä ja vastaavat tietojen oikeellisuudesta.

Miksi käsittelemme henkilötietoa

Käsittelemme asiakas- ja yhteystietorekisterimme tietoja asiakkuuksiemme ja yhteistyökumppanuuksiemme ja toimituksiemme hoitamiseen sekä uusien liiketoiminta- ja yhteistyösuhteiden luomiseksi.

Henkilöstön osaamis- ja pätevyystietoja käsittelemme varmistaaksemme, että voimme toteuttaa asiakaslupauksemme ja ylläpitää tarvittavaa osaamis- ja pätevyystasoa yrityksessämme. Emme käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja.

Mistä henkilötiedot kerätään

Tiedot saadaan henkilöiltä itseltään henkilökohtaisen yhteydenoton tai tapaamisen kautta sekä erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien yhteydessä. Tietoja haetaan myös julkisista lähteistä ja yritysten kotisivuilta.

Yhteystietojen luovutus

Uusien liiketoimintasuhteiden luomiseksi luovutamme yhteystietoja ja tietoja henkilökunnan pätevyyksistä kolmansille osapuolille tarpeen mukaan.

Henkilökunnan tietoja voidaan luovuttaa laitoksille, jotka järjestävät koulutuksia ja kokeita, jotka liittyvät pätevyyksien ylläpitoon. Tietoja pätevyyksistä käsitellään asiakkaiden kanssa, silloin kun se on liiketoiminnan ja toimituksien kannalta tarpeellista. Työnhakijoiden tietoja käsittelemme luottamuksella.

Rekisteröidyn oikeudet

Halutessasi tietää millaista tietoa rekisterissämme on itseäsi koskien, esitä tarkastuspyyntö kirjallisena sähköpostiimme tai postin kautta, katso yhteystiedot.

Pyynnöstäsi korjaamme tai poistamme virheellisen tai vanhentuneen tiedon.

Rekisteröitynä sinulla on oikeus rajoittaa lainvastaisen tai virheellisen tiedon käsittelyä tai jos olet vastustanut tiedon käsittelyä, paitsi jos tarvitsemme tietoja

  • oikeusvaateen laatimisen, esittämisen tai puolustamisen takia
  • yleisen edun vuoksi
  • jonkun toisen henkilön oikeuksien suojaamiseksi

Vastustusoikeus

Sinulla on oikeus milloin tahansa, henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Tällöin emme enää saa käsitellä henkilötietojasi, paitsi jos käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos tietojen käsittely on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi

Valitusoikeus

Jos mielestäsi henkilötietojasi käsitellään tietosuoja-asetuksen vastaisesti voi tehdä valituksen viranomaiselle. Ajantasaiset yhteystiedot ja neuvonta tietosuojavaltuutetun internetsivuilla ositteessa www.tietosuoja.fi

Kokkola LCC Oy ei kohdista asiakkaisiinsa tai yhteistyökumppaneihinsa profilointia tai muuta automaattista päätöksentekoa.

Yhteystiedot

Puhelinnumero

+358 46 922 4770

Käyntiosoite

Ahjokuja 8, 67800 Kokkola

Sähköpostiosoite

Enable JavaScript to view protected content.